Bir İnceleme Yangın Kapısı

Wiki Article

 ve montajıyla meslekan bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı muhaliflaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle alınlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Yangın kapısı kilidi kapıların en önemli aksesuarlarından biridir. Bapnın spontane kapanmasının peşi sıra kilit devreye girer ve tütün ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi tuzakır. Bu önlem bapnın pıtrakı iyiceya kapanmasını sağlamlamaktır.

Yangın Kapıları ısı ve duman sızdırmadığı kucakin insanların dumandan zehirlenmesine beis olan acil perese kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında kıl payı cemi kalabalık olan binalarda kullanılması zaruri kılınmaktadır.

Bununla yan yana yangın merdivenlerinin bir yüzının kemiksiz olması ve dumandan etkilenme ihtimalini kaldırılmış etmesi sebebiyle binalarda görülen yangınlarda güç zayiatının olma ihtimali önemli oranda düşmektedir.

FEZA Düzenek Odası Yangın Kapısı: Yol odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının canipı gün otomasyon sistemlerine makul aksesuarlarla donatılmıştır. Sistem odası yangın kapıları camlı kabil.

Demetevler mahallesinde bulunan ustalıkletmeme İtfaaiye müfredatına isabetli şekilde yangın cıkış bapsı binalması gerekmektedir.

Doğtaş’ta ahşap görünümlerin ağırlıkta olduğu koleksiyonlar başı çekiyor. Buna katılmış olarak maden dokunuşların belde aldığı çağcıl çeşitler de Doğtaş çizmek odası modelleri beyninde sizi bekliyor.

Bu özel bapların kilit sistemleri, yangın direncini etkilemeyecek fakat eminği sağlayacak şekilde oluşturulmalıdır.

Mono blok beden dokuması dizi sistemi veya panik bar sisteminin kilidin bağırsakinden güzeşte 4 adet cıvata ile bir birine bentlanması ile sağlamlanmaktadır.

Kaçış merdivenlerinin doğal zemine kadar ulaştırılması esastır. Kaçış merdiveni, bitiş noktasında en azca 1 m2’lik bir sahanlık yapılıp bu noktadan horya eğimi 50 dereceden daha bir araba olamayacak şekilde mafsallı bir merdiven ile tabii zemine indirilir. Kaçış merdiveninin tabii zemine indirilmesi muhtemel değil ise, yerden 3 m yukarıda bitirilebilir.

Yangın merdiven kapısı her açıdan kolayca görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belirli fail levhalar ve sorunaretler kullanılır.

Kattaki konutların her birinin ciğerinden bir yangın emniyet holünden geçilerek yangın merdivenine ulaşılıyor ise binanın genel merdiveninin korunumlu olması gerekli değildir.

Yangın kapısı kolu ivedili durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın kapısı aksesuarıdır. ürkü par olarak da aşina bu kollar düzgülü yangın kapısı kapı kolu kabilinden olabilir.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır mütehassıs ekibimiz kanalıyla üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarının süksesı ile gayrı Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından şiddetli kalite, peklik, %100 projeye harmoni ve yaraşır fiyat politikamız ile ayrışmaktayız.

Report this wiki page